DanceArt: G.A.M.E.

Bemutató: 15.06.14. 19:00 MOM Kulturális Központ

15.06.11. – próba fotók

“A DanceArt társulat premiere, a MOM Kulturális Központ nagyszínpadán kerül megrendezésre, június 14-én, 19 órai kezdettel, melyben az állandó tagokon kívül a Magyar Nemzeti Balett és a Közép Európa Táncszínház művészei közreműködnek.”

Első felvonás: ∞

Koreográfia : Varga Kinga
Zene: Montázs

Táncolják: Nagy Emese, Varga Kinga, Varga Boglárka, Tabbouch Ali Viktor, Jellinek György, Alejandra Rosas, Ivanov Gábor Klepa

“Azoknak ajánljuk előadásunkat, akikben van elég erő és bátorság a repüléshez, ahhoz tehát, hogy velünk repüljenek, a széllel szembe is akár, a szabadság – a lebegés – megszállottai. Nem lesz itt helye konvencionális korlátoknak, kishitűségnek, gyávaságnak. Mámor, vad szenvedély, energia fogja majd jellemezni táncainkat, táncosainkat. Csakis az önfeledtég tapasztalatában, az élet feltétel-nélküli szeretetében történhet velünk igazi csoda, nyílhat meg számunkra mélység és magasság, pillanthatunk így a bennünk rejlő világosságra, sötétségre. Ez az a gondolat, melynek érzékletessé tételével próbálkozunk, s követel tőlünk hiánytalan jelenlétet, nézőinktől pedig abszolút nyitottságot.”